skip to Main Content
040 269 12 85 info@refreshintouch.nl

Triggerpointtherapie
Na mijn behandeling voor borstkanker had ik veel rug- en nekklachten. Ik vond het heel spannend om gemasseerd te worden! Uiteindelijk ben ik veel ontspannender alsof een last van mijn schouders is gevallen. Ik ga nog regelmatig naar haar om het bij te houden.

Ans

Triggerpointtherapie
Ik kreeg na mijn wekenlange wandeling naar Santiago last van mijn heupen. Via mijn vriend kwam ik bij Marieke terecht. In een paar behandelingen en met huiswerk waren mijn klachten weg. Heel fijn!

Anneke

Fasciarelease
Met vervelende rugklachten en stijfheid kwam ik ten einde raad bij Marieke. Na een paar behandelingen was er weinig resultaat. Wat ik heel sterk van haar vond was dat ze erkende dat ze niets meer voor me kon doen en me doorverwees voor verder onderzoek en behandeling. Inmiddels ben ik elders behandeld en klachtenvrij.

Karolien

Triggerpointtherapie
Hallo Marieke, Het is geweldig, de triggerpoint behandeling die ik bij jou onderga. Ik heb nu voor het eerst de gebruiksaanwijzing gelezen en de Thera cane gebruikt. In minder dan 24 uur is de pijn in mijn bovenbenen bijna verdwenen als sneeuw voor de zon. 2 weken geleden heb ik deelgenomen aan een wandeling van 15 km en heb deze vroegtijdig moeten stoppen vanwege de pijn en stijfheid in mijn benen. Vanochtend heb ik een wandeling gemaakt van ong. 7 km en het is prima gegaan. Ik voel me als herboren om zonder pijn te lopen en te wandelen, geweldig. Ik voel me zo gelukkig. Er is een wereld voor me open gegaan. Dankzij de behandelingen en het werken met de Thera cane.

Nellie

Triggerpointtherapie
Ik had ernstige knieklachten door een valpartij. De fysio was na een aantal behandelingen klaar maar ik had nog steeds pijn bij het lopen. Door de behandeling van Marieke zijn de pijnklachten ook verdwenen en kan ik nu probleemloos wandelen.

Ad

Triggerpointtherapie
Na mijn knie-operatie bleef ik klachten houden. Marieke kreeg de spieren in mijn benen los en zelfs in mijn buik zat een spier vast! Ik merkte in mijn auto dat ik veel rechter zit nu en ik kan nu weer goed en langer lopen.

G. V.

Stoelmassage
Marieke komt al jaren bij ons voor de maandelijkse stoelmassages. We kijken er altijd naar uit en zorgen dat we op kantoor zijn!

R te Best

Workshop Triggerpoints
De workshop zat goed in elkaar met theorie en praktijk. Fijn dat ik nu weet wat ik moet voelen en hoe ik ze kan behandelen. Er was ook nog tijd om de triggerpoints bij mijn klachten te behandelen. Ook fijn dat de groep klein was en daardoor veel persoonlijke aandacht.

Joke

Stoelmassage
Wat een verrassing was het voor ons! Onze teamleider had alleen gezegd dat we iets ontspannends zouden krijgen. Heerlijk om in zo’n korte tijd even de drukte achter te kunnen laten en onder de knedende handen van Marieke weg te dromen. Een fijne waardering voor onze inzet tijdens de drukke periode waar we nog midden in zitten!

Eefje

Neurofeedbacktraining
Het was meer uit nieuwsgierigheid dat ik de neurfeedbacktraining wilde ervaren dan dat ik klachten had. Na een paar sessies merkte ik dat het rustiger in mijn hoofd werd. Als ondernemer ben ik de hele dag met verschillende zaken in mijn hoofd bezig en dat gaat vaak tot ’s avonds door. Toen ik met de tweede set van 6 trainingen begon merkte ik dat mijn slaap verbeterde. Ik sliep sneller in en werd ook echt moe voordat ik naar bed ging. Nadat ik de tweede training had afgerond voelde ik me mentaal sterker. Ik raak minder snel uit evenwicht en dat geeft meer rust in mijn werk. Omdat deze neurofeedbacktraining goed aansluit bij de activiteiten in mijn praktijk werk ik samen met Breintalent zodat meer mensen dat kunnen ervaren.

Marieke

Praktijkinformatie

Eratolaan 13A | 5631 KP Eindhoven
Tel: 040 269 12 85
Email: marieke@refreshintouch.nl

Telefonisch bereikbaar op werkdagen van 8:30 tot 18:00 uur.

Afspraken binnen 24 uur (werkdagen) afgezegd of vergeten breng ik in rekening.
Mogelijkheid om te pinnen. Gratis parkeergelegenheid.

KvK: 17136558

Workshops

Momenteel staan er geen workshops gepland.

Neem contact op

    Back To Top