skip to Main Content
040 269 12 85 info@refreshintouch.nl

Triggerpointtherapie

Hallo Marieke, Het is geweldig, de triggerpoint behandeling die ik bij jou onderga. Ik heb nu voor het eerst de gebruiksaanwijzing gelezen en de Thera cane gebruikt. In minder dan 24 uur is de pijn in mijn bovenbenen bijna verdwenen als sneeuw voor de zon. 2 weken geleden heb ik deelgenomen aan een wandeling van 15 km en heb deze vroegtijdig moeten stoppen vanwege de pijn en stijfheid in mijn benen. Vanochtend heb ik een wandeling gemaakt van ong. 7 km en het is prima gegaan. Ik voel me als herboren om zonder pijn te lopen en te wandelen, geweldig. Ik voel me zo gelukkig. Er is een wereld voor me open gegaan. Dankzij de behandelingen en het werken met de Thera cane.

Nellie

 

Triggerpointtherapie

Ik had ernstige knieklachten door een valpartij. De fysio was na een aantal behandelingen klaar maar ik had nog steeds pijn bij het lopen. Door de behandeling van Marieke zijn de pijnklachten ook verdwenen en kan ik nu probleemloos wandelen.

Ad

 

Leefstijlcoaching

Marieke heeft mij geholpen om meer inzicht te krijgen in mijn eetgewoontes. Daardoor ben ik nu wat afgevallen en voel me fitter. Fijne begeleiding met voldoende persoonlijke aandacht.

Marcel

 

Triggerpointtherapie

Na mijn knie-operatie bleef ik klachten houden. Marieke kreeg de spieren in mijn benen los en zelfs in mijn buik zat een spier vast! Ik merkte in mijn auto dat ik veel rechter zit nu en mijn klachten zijn weg.

G. V.

 

Stoelmassage

Marieke komt al jaren bij ons voor de maandelijkse stoelmassages. We kijken er altijd naar uit en zorgen dat we op kantoor zijn!

R te Eindhoven

 

Dorntherapie

Ik kwam bij Marieke voor nekklachten en was heel verbaasd toen ze me vertelde dat ik een behoorlijk beenlengteverschil had. Met haar speciale techniek en huiswerk kan ik het nu goed onder controle houden en heb ik nauwelijks meer hoofdpijn.

Lies

 

Workshop Triggerpoints

De workshop zat goed in elkaar met theorie en praktijk. Fijn dat ik nu weet wat ik moet voelen en hoe ik ze kan behandelen. Er was ook nog tijd om de triggerpoints bij mijn klachten te behandelen. Ook fijn dat de groep klein was en daardoor veel persoonlijke aandacht.

Joke

 

Stoelmassage

Wat een verrassing was het voor ons! Onze teamleider had alleen gezegd dat we iets ontspannends zouden krijgen. Heerlijk om in zo’n korte tijd even de drukte achter te kunnen laten en onder de knedende handen van Marieke weg te dromen. Een fijne waardering voor onze inzet tijdens de drukke periode waar we nog midden in zitten!

Eefje

 

Neurofeedbacktraining

Het was meer uit nieuwsgierigheid dat ik de neurfeedbacktraining wilde ervaren dan dat ik klachten had. Na een paar sessies merkte ik dat het rustiger in mijn hoofd werd. Als ondernemer ben ik de hele dag met verschillende zaken in mijn hoofd bezig en dat gaat vaak tot ’s avonds door. Toen ik met de tweede set van 6 trainingen begon merkte ik dat mijn slaap verbeterde. Ik sliep sneller in en werd ook echt moe voordat ik naar bed ging. Nadat ik de tweede training had afgerond voelde ik me mentaal sterker. Ik raak minder snel uit evenwicht en dat geeft meer rust in mijn werk. Omdat deze neurofeedbacktraining goed aansluit bij de activiteiten in mijn praktijk werk ik samen met Breintalent zodat meer mensen dat kunnen ervaren.

Marieke

Praktijkinformatie

Eratolaan 13A | 5631 KP Eindhoven
Tel: 040 269 12 85
Email: marieke@refreshintouch.nl

Telefonisch bereikbaar op werkdagen van 8:30 tot 18:00 uur.

Afspraken binnen 24 uur (werkdagen) afgezegd of vergeten breng ik in rekening.
Mogelijkheid om te pinnen. Gratis parkeergelegenheid.

KvK: 17136558

Workshops

Momenteel staan er geen workshops gepland.

Neem contact op

    Back To Top