skip to Main Content
040 269 12 85 info@refreshintouch.nl

Wat is fascia release

Ons lichaam heeft verschillende lagen en vormen bindweefsel: onze fascia. Deze lagen geven ons lichaam vorm en steun en zijn dus erg belangrijk. De fascia zijn gevoelig voor oa stress, verkeerde houding en overbelasting en kan daardoor van structuur veranderen. Dat geeft vaak klachten omdat de fascia bijvoorbeeld stijver zijn. Deze verandering is omkeerbaar door behandeling en oefeningen. Dit heet fascia release.

Fascia Release werkwijze

De fascia release geef ik bijna altijd in combinatie met andere technieken om tot een goed resultaat te komen. Tijdens de eerste afspraak neem ik de tijd voor een intake en start met de behandeling. Geef daarnaast uitleg wat ik ga doen, hoeveel sessies, wat de kosten zijn en wat je eventueel zelf kunt doen. De behandeling gebeurt op de blote huid. Hiervoor mag je je kleding uitdoen en je ondergoed aanhouden. De aanpak is per persoon verschillend en kan tussentijds, afhankelijk van de resultaten, aangepast worden. De technieken die ik hierbij inzet zijn naast de triggerpointbehandeling, Dorn-therapie, massagetherapie of cupping. Belangrijk is dat jij tevreden bent.

Voor welke klachten werkt fascia release

Fascia release werkt voor klachten die al langer aanwezig zijn of niet meer op een plek te localiseren. Vaak maak ik een keuze om fascia release in te zetten bij een behandeling als ik met andere technieken niet voldoende resultaat boek.

Praktijkinformatie

Eratolaan 13A | 5631 KP Eindhoven
Tel: 040 269 12 85
Email: marieke@refreshintouch.nl

Telefonisch bereikbaar op werkdagen van 8:30 tot 18:00 uur.

Afspraken binnen 24 uur (werkdagen) afgezegd of vergeten breng ik in rekening.
Mogelijkheid om te pinnen. Gratis parkeergelegenheid.

KvK: 17136558

Workshops

Momenteel staan er geen workshops gepland.

Neem contact op

    Back To Top