skip to Main Content
040 269 12 85 info@refreshintouch.nl

Profiel

Na ruim 17 jaar kantoorwerk ben ik in 2003 fulltime gestart met mijn praktijk aan huis. Door mijn eigen ervaringen met intensief sporten, blessures en RSI-klachten wilde ik meer weten over het menselijk lichaam en massages. En het werd me in de loop van de jaren duidelijk dat ik iets met mijn handen wilde doen. Daarnaast vind ik het erg leuk om in direct contact met mensen te werken.

Aanraken en geraakt worden zijn een rode draad in mijn leven en ik ben dankbaar dat ik dit dagelijks mag ervaren en er mee mag werken.
In 2013 ben ik afgestudeerd als toegepast psycholoog en gebruik deze kennis behalve in mijn praktijk ook om workshops/cursussen te geven. Heel interessant om te ervaren hoe je mindset invloed heeft op hoe je je voelt en wat je doet.

Ik volg regelmatig allerlei cursussen en opleidingen omdat ik mijn werk serieus neem en ik het leuk vind om op de hoogte te blijven van ontwikkelingen in mijn vakgebied. Daarin wil ik professioneel zijn en vakkundig werken. Inmiddels heb ik de volgende opleidingen gevolgd; HBO-Westerse Medische Basiskennis, Sportmassage + Blessurepreventie, TouchPro®-stoelmassage, Stressconsultant, Shiatsumassage , Triggerpointcoach®, Cupping, Guasha, diverse cursussen Fascia Release en HBO Toegepaste Psychologie.

Sinds 2018 werk ik als trainer voor het opleidingsinstituut van de stoelmassage TouchPro® Europe en geef regelmatig supervisies en verdiepingsdagen.

In mijn vrije tijd doe ik aan crossfit, wandelen en schaatsen op natuurijs (dat is lang geleden….). En hou van rommelen in de tuin en lezen.

Ik ben aangesloten bij de stichting Complementair Aanvullende Therapeuten (st. CAT), GAT-geschillen en BAT-verzekeringen.

Praktijkinformatie

Eratolaan 13A | 5631 KP Eindhoven
Tel: 040 269 12 85
Email: marieke@refreshintouch.nl

Telefonisch bereikbaar op werkdagen van 8:30 tot 18:00 uur.

Afspraken binnen 24 uur (werkdagen) afgezegd of vergeten breng ik in rekening.
Mogelijkheid om te pinnen. Gratis parkeergelegenheid.

KvK: 17136558

Workshops

Momenteel staan er geen workshops gepland.

Neem contact op

    Back To Top