skip to Main Content
040 269 12 85 info@refreshintouch.nl

Wat is bedrijfsmassage

De bedrijfsmassage van Refreshintouch, ook wel stoelmassage genoemd, is gebaseerd op Japanse drukpuntmassage en triggerpointtherapie. Daarbij worden hoofd, rug, nek, schouders, armen, handen en heupen onder handen genomen. De massage wordt over de kleding heen (zonder olie) gegeven. Je zit op een speciale, comfortabele massagestoel tijdens de circa 15 minuten durende sessie. Het is een korte en effectieve manier om de bloedsomloop te activeren en spierspanning te verlagen. Daarnaast heeft het een vitaliserende werking die ook de concentratie ten goede komt. Vooraf vindt een korte intake plaats zodat elke massage afgestemd wordt op de behoefte van de persoon. Dat kan een vast aantal handgrepen zijn zoals de uitgebalanceerde TouchPro®-methode of een aanpak van de pijnzones via de triggerpoints of een combinatie van beiden.

Deze massage geef ik ook in mijn praktijk en kan dan ook uitgebreid worden naar een meer ontspannende 20 of 30 minuten versie.

Ik geef als trainer regelmatig supervisies en verdiepingsdagen voor het opleidingsinstituut dat de stoelmassage in Nederland heeft geïntroduceerd, TouchPro® Europe.

Bedrijfsmassage op locatie

De bedrijfsmassage heeft een krachtige werking waardoor werkgerelateerde klachten sterk verminderen en in veel gevallen voorkomen worden. Door regelmatige toepassing verdwijnen veel beginnende klachten. Hierbij kun je denken aan 1 maal per week of 2 weken. De bedrijfsmassage heeft hierdoor een positieve invloed op kort ziekteverzuim en kan dus prima ingezet worden als onderdeel van het arbobeleid. Onderzoek heeft uitgewezen dat regelmatige toepassing van bedrijfsmassage zorgt voor meer alertheid en het ervaren van minder werkstress. De werkgever hoeft alleen te zorgen voor een rustige ruimte of locatie. Refreshintouch zorgt voor de rest.

Voordelen van de bedrijfsmassage

Waarom zou de werkgever deze bedrijfsmassage voor de werknemers regelen? Daar zijn verschillende redenen voor te geven.

  • Een frequente toepassing van deze bedrijfsmassage heeft invloed op de verlaging van het ziekteverzuim, zorgt voor minder klachten en meer alertheid en focus op werkvloer. Uw investering in bedrijfsmassage verdient u op deze manier terug.
  • Voor deelnemers is deze vorm van massage erg laagdrempelig. We komen bij u op locatie en ze hoeven niet uit de kleren. Daarbij kost het maar ca. 15 minuten, de tijd van een koffiepauze.
  • Bedrijfsmassages maakt deel uit van de investeringen die de belastingdienst stimuleert. Bedrijfsmassages behoren als arbovoorziening tot de ‘nihil’ waardering. Dit betekent dat de bedrijfsmassages, mits er aan de voorwaarden van de belastingdienst wordt voldaan, onbeperkt kunnen worden vergoed zonder dat dit ten koste gaat van de 1,2% ruimte. Ik informeer je graag over de voorwaarden.

Bedrijfsmassage kosten

De bedrijfsmassage opdracht wordt afgestemd op de wensen van de opdrachtgever. Dat betekent dat het tarief afhankelijk is van aantal deelnemers, frequentie van de bezoeken en de reisafstand. Omdat Refreshintouch geen overheadkosten heeft zijn de tarieven laag voor zowel grote als kleine opdrachten. Refreshintouch heeft een landelijk netwerk van masseurs tot haar beschikking zodat de reiskosten beperkt blijven. Een frequente toepassing van deze bedrijfsmassage heeft invloed op de verlaging van het ziekteverzuim, zorgt voor minder klachten en meer alertheid en focus op werkvloer. De investering in bedrijfsmassage verdient je op deze manier terug. Graag maak ik een offerte op maat!

De bedrijfsmassage leent zich heel goed voor eenmalige gelegenheden. Het is dan een echte en originele verrassing voor de deelnemers. Denk hierbij aan beurzen, bedrijfsuitje, jubileum, incentive, secretaressedag, kerstcadeau, eindejaarsbonus, etc.

Praktijkinformatie

Eratolaan 13A | 5631 KP Eindhoven
Tel: 040 269 12 85
Email: marieke@refreshintouch.nl

Telefonisch bereikbaar op werkdagen van 8:30 tot 18:00 uur.

Afspraken binnen 24 uur (werkdagen) afgezegd of vergeten breng ik in rekening.
Mogelijkheid om te pinnen. Gratis parkeergelegenheid.

KvK: 17136558

Workshops

Momenteel staan er geen workshops gepland.

Neem contact op

    Back To Top